toolbox-2645700_1920

Ny bänkskiva i garaget

Ny bänkskiva, kul tänker ni. Nu har det renoverats i köket tänker ni. Riktigt så bra var det inte. Men jag har däremot skaffat en ny bänkskiva till garaget. Om jag får säga det själv så gjorde det faktiskt en hel del på intrycket i garaget också. Mitt garage har tidigare om man ska vara helt ärlig ett lite halvslitet ut, men nu med en ny bänkskiva så är intrycket helt annorlunda. Mitt garage ser nytt och fräsch ut (kanske för att jag också gjorde en riktig storstädning). Dagens tips är kanske därför att se över vad du kan göra med små medel i garaget. Att få det lite fräschare gör ganska snabbt att man tycker det är än roligare att spendera tid i garaget. I mitt fall så bytte jag bänkskiva till en specialdesignad skiva med vissa urskärningar för verktygslådor osv. Det är klart att det också gör sitt i hur stor skillnad det blev i garaget. Men det som jag gillar bäst är det rena intrycket jag får nu. Min bänkskiva är i massivt trä med ett antal detaljer i rostfritt. Jag tyckte att det var den bästa kombinationen jag kunde hitta. Det betyder inte att det är rätt, utan man kan verkligen låta fantasin flöda. Kanske blir det bäst att ha en bänkskiva i laminat för att få det riktigt snyggt? Mitt tips är dock också at göra det riktigt, inte bara såga till en träskiva och sen är det klart. Jag tror att man då ganska snabbt tröttnar, kanske får göra om det och så har man fått ett projekt på handen som bara kostar tid. Nej gör det rätt från början så blir det förmodligen både snyggt, praktiskt och en nytändning för att vara ute i garaget. Och när man har mer energi så tror jag också att arbetet man gör i garaget blir bättre, så det är väl investerade pengar.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *