Volvo V40

Letar du service för Kia eller Volvo?

Om du äger en Kia eller en Volvo och letar efter bilservice i Uddevalla, så vill jag komma med ett tips. Det handlar om Samuelssons Motorservice, ett företag som är auktoriserade och utför originalservice på just dessa två märken.

Volvo behöver väl knappast någon närmare introduktion eftersom det är Sveriges stolthet när det kommer till bilar och som är det vanligaste bilmärket i landet. Kia är kanske inte lika bekant för många, även om det är en bil på kraftig framväxt som du säkert ser dagligen på gatorna runt dig. Kia är en sydkoreansk biltillverkare som tillverkar mindre bilar och som ägs av Hyundai. Kia har satsat hårt på den europeiska marknaden på senare år och blivit allt vanligare i Sverige. 2013 var bilen den sjätte mest sålda i Sverige.

Kia Cee'd

På bilden ser ni en Kia Cee’d som flera gånger utsetts till en av de säkraste bilarna i Sverige.

En likhet mellan dessa båda märken hittar vi ändå i betydelsen av namnet. Volvo är latin för ”jag rullar” medan Kia kommer av det kinesiska ”ki”, som betyder ”komma från” eller ”framåtskridande”. Det är helt enkelt två bilar i rörelse.

Och båda dessa kan du alltså fixa hos Samuelssons, som erbjuder bilservice i Uddevalla. Verkstaden erbjuder allting inom bilreparationer, bilservice, plåtreperationer, ac service, däckbyten och annat.

Förresten, tror ni att grabbarna på Samuelssons håller på IFK Göteborg? Först har de Volvo som tidigare var IFK:s bilsponsor och sen när IFK bytte till Kia så blev de även auktoriserade för dem. Bara en tanke…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *