Volvo 240 bildelar online

Bildelarna jag behöver inför folkracesäsongen

Håller just nu att förbereda mig folkracesäsongen som är i antågande igen. Det blir ett par riktigt fina veckor där i juli när folkracetävlingarna avlöser varandra och man är liksom ständigt på väg till nästa tävling. I år kör jag med en Volvo 240 som jag har byggt upp i stort sett från grunden och som jag har skruvat på under våren. Jag tror nog att jag börjar bli färdig med en riktigt bra bil nu.

Jag köper gärna bildelar online eftersom jag inte har någon riktigt bra bilskrot i närheten. Då känns det lättare satt söka sig fram till de bästa delarna och att kunna välja ur ett riktigt stort urval av alla möjliga delar. Det var inte så att jag behövde några ovanliga delar till min 240, men däremot behövde jag bra delar till ett så lågt pris som möjligt (man vill ju inte lägga för mycket på en bil som jag kanske förlorar efter nästa tävling). Så därför är det värt att lägga några timmar på att söka sig fram på internet och hitta det jag letar efter.

De som säljer bildelar online är ofta en del en gemensam sökmotor som till exempel LAGA, som har en riktigt bra sökfunktion där du hittar precis det du letar efter över hela Sverige. Sen är de bara att klicka hem det du behöver!

Så nu ser jag fram emot sommaren och folkracetävlingarna. Ska bara skruva lite till i garaget först…

One Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *